zondag 2 augustus 2009

Zondag 22ste dag: San Jose


Vandaag precies drie weken onderweg.... De tijd vliegt als het gezellig is!!
De nachten in ons laatste verblijf waren ¨spookachtig¨; het stormde enorm en de wind sloeg hard tegen de ramen. Omdat het hotel vnl uit hout bestaat, kraakte en piepte het aan alle kanten. Het leek alsof de wind dwars door onze hotelkamer ruisde.
De kids die op de kamer naast ons sliepen, hadden echter nergens last van. Vanmorgen moesten ze wakker geschud worden. Wat wil je ook met al die indrukken van afgelopen weken.
Om een uurtje of half 10 zijn we vertrokken voor onze laatste rit richting San Jose. Het was een aardige rit van een uurtje of vier. Onderweg nog even gestopt bij een lokaal tentje en lekkere koffie gedronken. In San Jose was het behoorlijk zoeken naar ons hotel. Uiteindelijk een taxichauffeur de opdracht gegeven om ons naar ons hotel te loodsen. Toen ging het gelukkig snel. Ook hier in Costa Rica zijn de mensen vriendelijk en best behulpzaam.
Nadat we de auto helemaal leeg hadden gehaald, omdat ie later opgehaald zou worden, zijn we naar het Centro van San Jose gewandeld. Aldaar gegeten bij de...... (driemaal raden!)
San Jose heeft een heel gezellig centrum, met een plein met allemaal duiven en leuke winkels. Just like Amsterdam. Het was er gezellig druk. Oh ja...hier mag je met een wapen de winkel niet in! Vannacht om 5.15 uur worden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht.. dan gaat ons volgende en laatste avontuur beginnen..... Tot in New York!!!

Treasury Travel: op een argeloze zaterdagmiddag in de herfst van 2008 werd tijdens een telefoongesprek het concept van onze reis naar Latijns-Amerika gemaakt. Na alle details te hebben ingevuld, werd de boeking afgerond. Onze reis door Panama en Costa Rica zit er nu helaas op. We kijken terug op een fantastische reis! Bijna elk detail klopte. De lokale travel maatschappijen Capa Tours (Panama) en Swiss Travel (Costa Rica) verdienen zeker ook een pluim. Hulde aan Cynthia en haar staf van Treasury Travel!

1 opmerking:

  1. Hoi allemaal, ik heb een paar dagen geen tijd gehad jullie te volgen, ik zit in Sri lanka:). We zijn blij dat jullie een mooie tijd hebben gehad, wat is dat snel gegaan zeg!Bedankt voor het mooie compliment, dat is toch altijd weeer de kroon op ons werk. Ik zla het uiteraard ook aan de lokale agenten doorgeven, vinden ze altijd fijn te horen en dat verdienen ze ook:). Volgende week ben ik terug op kantoor en neem contact met jullie op. Geniet nog lekker van het laatste stukje van de reis. Groetjes, Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen