zaterdag 25 juli 2009

Zaterdag 14de dag: DavidVandaag was helaas onze laatste hele dag in Panama, een land dat ons hart heeft gestolen! Na een lekker ontbijtje hebben we nog een uurtje door de straten van Boquete geslenterd op zoek naar ansichtkaarten die bijna niet te vinden waren. Dus diegene die op een kaart zit te wachten , moet nog even geduld hebben! Aan het einde van de morgen vertrokken naar de stad David. Een korte tocht, bergafwaarts, van ongeveer 50 km. In David meteen op zoek gegaan naar hotel Cran National. Een luxe hotel met een zwembad erbij. Verder wat geshopt, op verzoek van de kids bij de Mac gegeten en daarna de auto ingeleverd bij het autoverhuurbedrijf nabij het vliegveld. In Panama hebben we totaal 1325 km gereden met een grijze Toyota RAV4. Prima auto om hiermee door het land te rijden. Morgen vroeg om 06.00 uur worden we opgehaald door een taxi die ons naar de grens van Costa Rica met Panama gaat brengen.

In Costa Rica gaan we morgen voor twee dagen de jungle in. Het is daarom goed mogelijk dat jullie even niets van ons horen. Ook telefonisch zal de verbinding waarschijnlijk niet oké zijn.

3 opmerkingen:

 1. Ha luitjes,

  Ik begrijp dat wij dus onze dagelijkse zenuwachtige gang naar de brievenbus kunnen staken? Wat een teleurstelling! Nog geen kaart de komende dagen!
  Lekker autootje die RAV he ;-)

  groetjes,
  Bauke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Henk, wat lijk je mager in die luie hangmat, eet je nog wel of ga je daar door met Sonja Bakker? Ben benieuwd naar jullie verhalen in Costa Rica. Veel plezier enne....oppassen voor slangen en zo hoor!!!
  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maandagmorgen. Hier is de nieuwe week al weer begonnen. De Vierdaagse afgelopen, de Tour voorbij en AZ heeft de Johan Cruyff schaal gewonnen. Dus het voetbal circus kan ook weer beginnen. Ik hoop dat jullie goed in Costa Rica zijn aangekomen (met oponthoud!) Ligt zo,n hangmat nou lekker? Groetjes van Oma M. en Cunera(die kwam gisteren eten)

  BeantwoordenVerwijderen