zaterdag 8 augustus 2009

Zaterdag 28ste dag: Maarsbergen

...dus snel Sonja sms'en, want we waren iets eerder op Schiphol dan gepland. Al onze koffers waren meegekomen. Dus geen verlies, maar wel een hoop schade aan de koffers. Oei wat was het wennen. Ik mocht gelijk weer rijden in mijn VW...oh..waar is toch onze Toyota of Hyundai gebleven?! Ons huis stond er nog, maar er waren wel twee bomen uit de voortuin verdwenen (dader woont op de Tuindorpweg). Tassen uit de auto gehaald, post bekeken en lekker even onder de douche gestaan. Luke viel in slaap op de bank en Gwen dook toch maar even haar bed in. Ma kwam nog even op de koffie en de Schoollaan bewoners op de hoogte gesteld dat we weer thuis waren.

Helaas zit onze fantastische reis erop. Het zal nog wel even duren voordat we alle indrukken een plaats hebben kunnen geven. We gaan nu genieten van de verhalen, foto's, souveniers en alle andere leuke dingen. Eén ding is zeker...wat ons betreft mag er best een vervolg komen!

3 opmerkingen:

 1. Nog even een laatste reactie. Fijn dat jullie weer thuis zijn. Ik heb genoten van de reisverhalen. Zal moeten afkicken! Hopelijk wordt de reis naar Gambia met de Desert Cops ook zo'n succes. Liefs, Oma M.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer thuis.... Dat valt tegen he!
  Wij zijn inmiddels ook weer thuis, dus mooie gelegenheid om de laatste dagen bij te lezen. Met name NY is voor ons natuurlijk een feest van herkenning. Wereldstad!
  Probleem is dat als je dit soort dynamische vakanties bent gewend, dat 2 weken strand niet meer zo snel een prioriteit wordt!
  Wij hebben voor volgend jaar alweer 4 weken geboekt!
  Benieuwd naar de foto's na de leuke verhalen.

  groetjes,
  Bauke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij willen jullie bedanken voor de moeite om ons
  met alle leuke verhalen mee te laten genieten
  van jullie schitterende reis.
  met groeten van ma en pa v. W

  BeantwoordenVerwijderen